Nem mi mondtuk…

2020-as visszajelzések (tinik tábora):

“Kedves Brigi és Dávid. A sok “köszönjük” mind-mind nektek szól ezért a fergeteges 5 napért. Külön köszönet a sok fényképért, magukért beszélnek.”
(Geiger Katalin)

“Amikor a gyereked maga sem hiszi, hogy képes rá, akkor jön a lehetőség, nem mellesleg szuper emberekkel, és mégis képes. És 150 km-rel a lábában (és a fenekében) úgy jön haza, hogy nem is vagyok fáradt, tudnék még tekerni… Köszönjük Barabás Dávid és Kuknyó Brigitta!”
(Szabó Ivett)

“Nagyon köszönjük Nektek ezt a szuper hetet! Ettől jobb programokat valóban nem lehetett volna kitalálni. Szuperek vagytok! ”
(Gueth Ildikó)

“Köszönöm, hogy rábeszéltétek Mátét a táborra és a bringatúrára, nagyon jól érezte magàt. Fantasztikus 2 nap volt. ”
(Varga Anikó)

“Köszönjük mi is nektek ezt a szép hetet! Kata egész este előadást tartott nekünk, milyen szuper volt a tábor.”
(Somogyiné Kecskés Szabina)

2020-as visszajelzések (kicsik tábora):

“Fáradtan, tele élményekkel zártuk az utolsó napját (IS) a hétnek… A gyerekeim és szerintem a többi szülő nevében is mondhatom, hogy KÖSZÖNJÜK, HOGY VAGYTOK NEKÜNK !! Jövőre folyt. köv. “
(Mai-Szabó Zsófia)

“Fáradtan, tele élményekkel zártuk az utolsó napját (IS) a hétnek… A gyerekeim és szerintem a többi szülő nevében is mondhatom, hogy KÖSZÖNJÜK, HOGY VAGYTOK NEKÜNK !! Jövőre folyt. köv. “
(Mai-Szabó Zsófia)

“Meg szeretném köszönni nektek ezt a csodás hetet! Laura mindig rólatok beszél és a programokról! Minden elismerésem a tiétek! Örülök, hogy vagytok!”
(Kuti Norbert)

“Nagyon szépen köszönjük Nektek ezt a mozgalmas hetet, le a kalappal előttetek! A gyerekek szuperül érezték magukat, sokat meséltek itthon a táborról! Remélem jövőre is tudnak majd menni, ősszel pedig várjuk, hogy folytatódjon az úszás!”
(Ferenczi Judit)

“Mi is hálasak vagyunk, minden nap újabb s újabb élmenyekkel teli, boldog gyerek érkezett haza köszönjük. Várjuk a következő hetet…. ;)”
(Fehérvári-Wolf Melinda)

“Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos, élményekkel teli hetet!”
(Ürge Viktória)

“Óriásiak vagytok! Köszönünk mindent és le a kalappal! ”
(Zalavári Krisztina)

“Hatalmas ölelés az egész csapatnak! Minden nap kidőlés volt, de nagyon élvezte! Folyt.köv jövő héten! Nagyon várja!”
(Reiterné Wolf Noémi)

“Szeretnénk mi is megköszönni ezt a hetet. Bár Lottika ma sírva jött haza, mert vissza akart menni. Nagyon bántotta, hogy ilyen hamar véget ért az egy hét. Szuperül érezte magát minden nap. Köszönöm.”
(Pénzár Krisztina)

“Ööö….mi éppen Nóri lábát borogatjuk, szerintem széthajtotta magát, izomláza van, nem kicsit . Köszönjük, és várjuk mi is a jövő hetet az ismétlésre!!!!”
(Adorján Judit)

“Köszönjük szépen! A gyerekeimből a maximumot kihoztátok, és szerintem jövő héten is! Jó pihenést!”
(Egerszegi Lászlóné – Anett)

“Szuper volt a tábor! Fanni nagyon elfáradt, de mindennap várta, hogy mehessen másnap! Sikerült jól lefárasztani! Köszönjük az élményeket!! ”
(Serfőző Márta)

“Köszönjük szépen. Blanka nagyon jól érezte magát, esténként nagyon várta a reggeleket, hogy mehessen hozzátok. ”
(Teveli Szimonetta)

“Mi is köszönjük ezt a hetet! Szuperül èrezte magát Maja! Ès az az èrzès, amikor a gyereked 8 órakor azt mondja, hogy “fáradt vagyok”, FELBECSÜLHETETLEN!!!!!! ”
(Rentler Zsanett)

“Köszönjük nektek a fáradhatatlan munkátokat. A sok szeretetet , játékot, gondoskodást és vidámságot amit a gyerekek tőletek kaptak. Ádám kérdezte mikor haza értem: Anyaaa akkor vége a Mocorgónak? Pedig én még menni akartam! Azt hiszem ez elmondja ,hogy érezte magát az elmúlt két hétben. És tegnap már alig látott estére! Azt a 2 Duracellt is sikerült lemerítenetek!”
(Reiterné Wolf Noémi)

2018-2019-es visszajelzések

“Köszönjük a hetet, a mai élménybeszámoló alapján szuper napokon vannak túl a gyerekek. Külön köszönet a Benivel való extra törődésért, és piros pont a képbeszámolókért, mindennap program volt a képek elemzése… ”
(Szigeti Dávid)

“Anya, holnap cserkészkedünk, egész nap, elfelejtheted a modern világot ám, csak mi leszünk és a természet. Apa felkészültél? Voltál cserkész? Nem, én úttörő voltam… aaa Apa, az unalmas lehetett… mi nem utat fogunk törni, hanem csapdát készítünk, tűzet rakunk, csinálunk menedéket meg hordágyat… Azt meg minek??? Hát Anyának, ha elájulna a sok hagymától, amit a sült virslihez eszünk de nem kell aggódni, tudom már azt is, hogy kell jelezni, ha baj van, vagy ha eltévedtél… nyugi Anya, rád fognak találni ”
(Gyerkőc: Vitéz Barnabás)

“Barni tegnap esti verselése: ” hajnal van, én rögtön felkelek, vár rám a tábor gyerekek. Megérkezem, jönnek sorban, és kezdődik a reggeli átok torna ” könnyesre röhögtem magamat de azért nagyon élvezi és várja a következő túlélő túrát ”
(Vitézné Ócsag Katalin)

“Köszönjük idén is a sok programot, mókát és türelmet!”
(Csató Krisztina)

“Mi köszönjük, valóban hatalmas élmény volt legalább is Bendegúznak…. folyamat ontja magából az élményeket, amit máskor nem szokott.”
(Fehérvári-Wolf Melinda)

“Kedves Brigi és Dávid!
Először is köszönjük, hogy tartalmasan, klassz programokkal töltöttétek a hetet – tudjuk, hogy nem kis munka ennyi gyerkőcöt lekötni! (tablet és TV nélkül pláne) Eszter Dorka jól érezte magát, bár bevallottan a játszótér nem volt a kedvence, de minden nap volt valami, ami nagyon kedves volt számára. Külön köszönet, hogy néhány finomságot megszerettetek vele! pl.: zabpelyhes keksz. Már az általam sütöttet is megette vasárnap, persze ez eddig nem volt így, emiatt nem is sütöttem…
Továbbá köszönjük a fotókat és a videót, melyen mi is végigkísérhettük a hetet!
Még egyszer: NAGYON KÖSZI!
Szervezés, lebonyolítás: ÖTÖS:)
Jövőre ugyanitt!
Üdvözlettel: Szokodi család”
(Szitás Szilvia)

“Mi is nagyon szépen köszönjük nektek az elmúlt hetet! Miru nagyon jól érezte magát, és azt kérdezte, hogy ugye jövőre is mehet hozzátok!? Sok puszi nektek! <3”
(Kovács Piroska)

“Köszönöm Nektek a példás, fegyelmezett munkátokat, amelyet bűbájos kedvességgel tetetek. Csodaszép élményeket kaptak a kislányaink. Nagyon jók a képek és videó is! Nagyon ügyesek vagytok!!!!!”
(Kleiber Erzsi)

“Helyesek voltak a gyerekek, mind az öt napban, amit az usziban töltöttek . Jó kis csapat kovácsolódott össze – tudatos – jó vezetőkkel!! Gratulálok a “csapatépítéshez”! Külön jó ötlet volt a zászló!”
(Németh Magdi)

“A mi Hannánk is nagyon jól érezte magát, jövőre Kristófot is szeretné magával vinni. Köszönünk nektek mindent. Jó pihenést. Ősszel találkozunk!”
(Vassné Pusztai Marianna)

“Mi is köszönjük a sok szeretetet, és Mindent amit Hanna Tőletek kapott!”
(Theiszné Mátyók Hajnalka)

“Szuper! Anna imádta az egészet! Köszönjük szépen! :)”
(Szabó Zsuzsanna)

“Szuper video egy szuper hétről! Köszönjük!”
(Zborai Tamás)

“Szuper a videó, köszönjük szépen Nektek ezt a szép hetet, Ákos nagyon jól érezte magát és tegnap (szombat) reggel is menni akart. Jövőre is biztos ott lesz!”
(Darázsné Molnár Reni)

“Ezt el kell mesélnem: Hanna tegnap éjszaka belázasodott, ilyenkor mellettem alszik. Nagyon sokat beszélt álmában, többnyire nem értettem, hogy mit mond…. Egyszer megfogta a kezemet, és azt mondta: Brigiiiiiiiiiiiii! Olyan cuki volt! Reggel elmeséltem Neki, mire elmosolyodott, és közölte, hogy azt álmodta, hogy a táborban van. Nagyon megszeretett Titeket! Jó pihenést Kívánunk Nektek!”
(Theiszné Mátyók Hajnalka)